Konsulentutleie

Glasspaper er Norges største it-kurs leverandør og en betydelig aktør innen rekruttering og utleie av IT-konsulenter. Gjennom vårt nettverk og ekspertise har vi god oversikt over det norske konsulentmarkedet. Mange av våre kunder forteller at de har utfordringer med å tiltrekke seg rett IT-konsulent og har dermed henvendt seg til oss, hvorpå de både har fått konsulenten de ønsket for kortere eller lengre oppdrag.

Ett solid nettverk av dyktige IT-konsulenter

Vi har i løpet av 17 år i det norske IT-markedet opparbeidet oss ett solid nettverk av dyktige IT-Konsulenter og Glasspaper er det eneste norske selskapet som er en del av det verdensomspennende kompetansenettverket «LLPA». LLPA står for «Leading Learning Partner Association», og består av en gruppe på 27 av de mest anerkjente kurssentrene i verden. Dette gir Glasspaper tilgang på kompetanse fra de fremste IT-miljøene som kommer våre konsulenter til gode.

Gode konsulenter til en rimelig tid og en akseptabel pris

Når du benytter Glasspaper som din konsulentleverandør vet vi at det alltid er noen meget dyktige konsulenter som snart kan tiltre et oppdrag. Utfordringen er å finne de gode konsulentene til rimelig tid til en akseptabel pris. Dette gjør vi for deg, og resultatet er dyktige konsulenter til konkurransedyktige priser. Glasspaper tar ansvar for at våre kunder får de beste tilgjengelige konsulentene i markedet for oppdraget som skal løses. Gjennom vårt kurs- og sertifiseringssenter tilbyr vi våre konsulenter de nyeste klasseromskursene og sertifiseringene på vårt IT-kurs og sertifiseringssenter slik at våre konsulenter får muligheten til å holde seg oppdatert på den nyeste teknologien og metodeverk. I kombinasjon med at vi kjenner deres ønsker så løser vi utfordringene for våre kunder.

Det er dette vi tilbyr deg som kunde av Glasspaper. Vår jobb er å finne den beste konsulenten til oppdraget, samt tilføre han/henne kompetansen mens konsulenten er i oppdrag. Dette konseptet er vi alene om å tilby i IT-konsulentmarkedet.