Talentakademiet

Siden oppstarten av Glasspaper People i 2011 har vi tilført hundrevis av utleide og rekrutterte kandidater ny kompetanse i tillegg til ny jobb ved at mange av våre oppdragsgivere har fått muligheten til å kurse opp utleide eller rekrutterte kandidater fra Glasspaper People vederlagsfritt. I tillegg har vi tilført mange nye talenter til markedet, både gjennom å spisse teknologikompetansen til studenter fra høyskoler og universiteter over hele Norge og spisset erfarne teknologer som ønsker å bytte jobb og verdsetter kurs med Europas ledende instruktører som del av jobbskiftet. Spesielt har vi de siste årene tilført ny kompetanse innen områdene Business Intelligence, .net utvikling, cloud, Front-end og Java. Hvorfor ikke sikre deg både et kompetanseløft helt gratis og ny jobb.

Markedet mangler spisskompetanse. Det gjør Glasspaper People noe med gjennom vårt talentakademi.

Hva er talentakademiet?

Vårt talentakademi er et individuelt tilpasset kursløp med mål om å tilføre deg spisskompetanse for å øke attraktiviteten i markedet for ditt kandidatur. Vi bygger ditt kandidatur helt gratis. Dette innebærer minimum:

  • Tilgang til vår e-læringsportefølje bestående av 5.000 kurs som du kan ta i det tempoet du måtte ønske når du måtte ønske det uansett hvor du befinner deg. 
  • Instruktørledet kursing. Vi har knyttet til oss noen av verdens beste instruktører innen sine fagområder. Spesialister fra hele Norge elsker å delta på våre kurs.
  • Sertifiseringstester for å dokumentere din kompetanse.

Hvorfor gjør vi dette?

Du får en unik kompetanse markedet trenger i tillegg til en attraktiv CV. Dette gjør at vi forholdsvis enkelt klarer å finne en relevant jobb til deg. Sammen samarbeider vi for å finne deg din neste jobb. Siden vi investerer i deg så signerer du en avtale om at vi skal foreta jobbsøkingen for deg i en gitt tidsperiode som avtales før signering. Du kan velge å takke nei til en jobb vi finner til deg og er godt informert om hvilke muligheter vi forsøker å skape for deg. Du får en ny spennende jobb. Din arbeidsgiver får en mer kompetent medarbeider, og Glasspaper får et formidlingshonorar fra selskapet som ansetter deg. For deg er dette helt gratis, men forpliktende da vi forventer at du jobber aktivt for å tilføre deg den nye kompetansen vi legger til rette for å gi deg. Vi tilfører gjennom dette flere attraktive kandidater til markedet til glede for våre kandidater og kunder.

Hvem får delta?

Vi har ingen absolutte krav til hvem som får delta. Er du IT-student så har du trolig 1 eller 2 år igjen på ditt høyere studium og B eller bedre i snitt. Har du et års erfaring eller mer som utvikler og ønsker å videreutvikle deg anbefaler vi også at du tar kontakt. Kanskje ønsker du å gå fra .NET eller Java utvikling til å utforske verden som BI-konsulent eller spisse deg innen cloud, sikkerhet med mer. Mulighetene er mange!

Interessert?

Send en åpen søknad gjennom å registrere din CV i vårt kandidathåndteringssystem og skriv i søknaden at du ønsker å bli vurdert til til Talentakademiet. Søknaden din må navngis Talentakademiet etterfulgt av ditt navn.