Leie av kurslokaler

Hos oss kan du leie moderne kurs- og datarom med full service - enten du trenger en enkel plass å holde ditt neste møte eller du trenger en datalab med kraftig ytelse. Våre kurssentere i Oslo, Bergen og Trondheim har et stort antall komplette klasserom i ulike størrelser til leie.

Leie datorom:

Glasspaper kan tilby fullt utrustede datarom for opp til 12 personer. Følgende inngår som standardoppsett:

  • 12 datamaskiner for elever
  • 1 datamaskin for lærer
  • Officepakken installert på alle maskiner

Pris: 5.000 NOK + mva per dag (lunsj, kaffe,te, frukt og kjeks) + 215,- NOK per dag per deltager

Kurslokaler sentralt i Oslo, Bergen og Trondheim:

Oslo

Vi har utvidet vår kurssenter i Oslo, og har nå 10 kursrom med det ypperste tekniske utstyret. Klasserommene er utstyrt med opp til 12 kurs PC’er, projektor, lyd, dvd m.m. Vi har et pedagogisk riktig oppsett i kursrommet. Du har også tilgang på kaffe, te og frukt hele dagen. Lunsj serveres i kantinen i forbindelse med kurslokalene.

Brynsveien 12, 0667 Oslo
PB 36 Bryn, 0611 Oslo
Tlf: 23 24 69 00

Bergen

I Bergen kan vi tilby 5 kursrom med det ypperste tekniske utstyret. Klasserommene er utstyrt med opp til 12 kurs PC’er, projektor, lyd, dvd m.m. Vi har et pedagogisk riktig oppsett i kursrommet. Du har også tilgang på kaffe, te og frukt hele dagen. Lunsj serves i forbindelse med kurslokalene.

Sandbrogaten 5
5003 Bergen,
Tlf: 53 00 27 00

Trondheim

I Trondheim kan vi tilby 3 nyoppussede kursrom med det ypperste tekniske utstyret. Klasserommene er utstyrt med opp til 12 kurs PC’er, projektor, lyd, dvd m.m. Vi har et pedagogisk riktig oppsett i kursrommet. Du har også tilgang på kaffe, te og frukt hele dagen. Lunsj serveres i kantinen i forbindelse med kurslokalene.
Gratis parkering for våre kursdeltagere!

Strandveien 43
7042 Trondheim
Tlf: 73 20 09 90