Møt vår nye rådgiver i Glasspaper Recruitment

Glasspaper Recruitment vokser og har gleden av å melde at Lasse Berner (48) har startet som Rådgiver hos oss, ved vårt Oslokontor.

Lasse kommer sist fra jobben som rekrutteringsrådgiver hos den ledende svenske aktøren Academic Search International.  

I tillegg til Lasses erfaring innen rekruttering har han bakgrunn innen salg, forretningsutvikling og start-ups. Lasse har bodd og jobbet internasjonalt i flere år og tar med seg verdifulle erfaringer innen telecom, mobil, media, retail og fashion/lifestyle.

Lasse har stor breddeerfaring innen rekruttering med hovedfokus på spesialist stillinger, mellomledere og ledere primært innen FMCG sektoren, herunder roller hvor teknologi og digital forståelse er en del av jobbhverdagen.

Teknologi er et område han vil utvikle seg innen og fokusere mer på og dermed falt valget på nisje byrået, Glasspaper Recruitment, som kan vise til historie, ekspertise, spennende kunder, topp kandidater og stor pondus innen tech og digital.

Hvorfor valgte du å starte i Glasspaper Recruitment?

«Glasspaper har et godt navn i bransjen. Det er et av de mest etterspurte rekrutteringsbyråene, med de aller hyggeligste menneskene»

Ønsker du hjelp med dine rekrutteringsoppdrag så er Lasse klar for å hjelpe. Ring han på 924 08 624 eller send han en mail.

Glasspaper på sosiale medier

Bli en del av Glasspaper på sosiale medier