Ny Rådgiver i Glasspaper Recruitment

Glasspaper Recruitment har gleden av å melde om at Janne Sunde Grønning har startet som Rådgiver hos oss, ved vårt Trondheimskontor.

Janne er 33 år gammel og kommer til oss fra jobben som Hodejeger og Rådgiver i MindMap 

Hun har tidligere over 7 års erfaring med rådgivning innen bank og finans, og har før dette også erfaring som selger, og som salgssjef. 

Her er Jannes egne ord om hvorfor hun valgte å starte hos oss: 

Det siste året har lært meg at mye kan endre seg på kort tid. Vi må omstille oss raskt, og mye kan skje. Det som var en god idè i går, er ikke nødvendigvis en like god idè i dag. Det som er sikkert, er at vi gjør oss mer og mer avhengige av teknologien. Glasspaper har vært med på teknologireisen i de siste 20 årene, og sitter på en unik kompetanse innenfor feltet.  

"Jeg ønsker å være med å hjelpe bedrifter å ta riktige rekrutteringsvalg for fremtiden"  

 

Vi vet at det ikke lenger holder å ansette dyktige IT-spesialister i en bedrift for å sikre den teknologiske kompetansen. Jeg tror at også ved lederrekruttering, så må kompetansekravet til teknologi, og forståelsen for teknologi i forretning, være mye høyere fremover for at en bedrift skal ta de rette valgene, og være konkurransedyktig de neste årene. 

Vi har sett de siste årene at operative stillinger og fagspesialiststillinger innen flere og flere områder, som tidligere ikke hadde noen krav til teknologikompetanse, nå besettes av kandidater som har denne kompetansen på toppen av den fagkompetansen de trenger i stillingen. 

I en tid hvor ting endrer seg raskere enn noen gang, så synes jeg det er veldig spennende å få muligheten til å jobbe i et selskap som Glasspaper. 

 

Trenger din bedrift hjelp til rekruttering i Trondheimsområdet? Janne og Øystein er beredt til å hjelpe:

Janne Sunde Grønning - Rekrutteringsrådgiver - - 977 55 899

Øystein Dalen - Regionleder og Senior Rekrutteringsrådgiver - - 994 77 069

Glasspaper på sosiale medier

Bli en del av Glasspaper på sosiale medier