Microsoft University - Nyutdannet og klar for en utfordring?

Ikke bare tilbyr utdanningsløpet Microsoft University (MSU) en skikkelig kick-start på karrieren for nyutdannede, men programmet utvikler også dyktige og attraktive talenter innen IT. Kandidatene som gjennomgår MSU får opplæring og sertifiseringer innenfor ettertraktet Microsoft-teknologi, som gir en unik kompetanse og vil være etterspurt i mange år fremover.

Siden år 2017 har Microsoft University gitt nærmere 700 nyutdannede en kick-start på karrieren, som i dag jobber hos en attraktiv kunde eller partner av Microsoft. For tredje år på rad ble Microsoft University kåret til det mest attraktive traineeprogrammet blant IT-studenter i Norge, du kan lese mer om det her.

Glasspaper er Microsoft sin rekrutteringspartner for Microsoft University, og har vært en bidragsyter til å finne unge talenter til utdanningsprogrammet. Glasspaper er Norges største IT-kurs leverandør samt en ledende rekrutterings- og bemanningspartner innen stillinger hvor teknologi står sentralt i jobbutførelsen. Glasspaper samarbeider tett med Microsoft for å utvikle og attrahere de fremste talentene i IT-bransjen, og ble i juli 2017 kåret nok en gang av Microsoft til årets Microsoft kurspartner for åttende år på rad.

På vegne av Microsoft University søker vi i Glasspaper etter kandidater som ønsker å delta i utdanningsløpet hvor det gis opplæring og sertifisering innen Microsoft teknologi i regi av Microsoft. Programmet består av intensiv kursing over en seks ukers periode, hvor kandidatene får full opplæring og sertifiseringer, samt utbetalt lønn. På forkant av MSU blir kandidatene ansatt hos en ledende Microsoft partner eller kunde, og tiltrer stillingen rett i etterkant av endt utdanningsløp.

 

Gjennom én søknad til MSU eksponeres kandidaten for rundt 20 av Norges mest attraktive teknologi- og konsulentselskaper, som til sammen rekrutterer til nærmere 50 stillinger. De ulike stillingene er varierte med et fellestrekk at kandidatene vil jobbe med og spesialisere seg innen Microsoft teknologi. Gjennom deltakelse på Microsoft University vil kandidaten få muligheten til å jobbe med å utvikle moderne og avanserte applikasjoner innen web, multimedia og bedriftsløsninger med tjenesteorientert arkitektur, Machine Learning og AI eller integrasjon og drift av kunderelasjons- og forretningssystemer i skyløsningen Azure. Videre ser vi også etter kandidater som ønsker å jobbe med å tilpasse, implementere og konfigurere forretningsløsninger til bedriftskunder eller analysere og visualisere data for å kunne ta forretningskritiske beslutninger.

Til Microsoft University søker vi som rekrutteringspartner etter kandidater med ulik bakgrunn. Vi ser etter personer som er nyutdannet med minimum 3 års høyere utdannelse innenfor ett eller flere av følgende områder: informatikk, datateknikk, programmering, spilldesign, spillprogrammering, mobil apputvikling, webutvikling, informasjonssikkerhet, kommunikasjons- og informasjonsteknologi, e-business, digital markedsføring, digitale medier, IT-økonomi, logistikk eller økonomi og administrasjon. MSU har oppstart i begynnelsen av august 2019, og søknadsfristen er i slutten av februar 2019. 

En MSU kandidat er effektiv, strukturert og resultatorientert, har gode kommunikasjonsegenskaper, initiativrik, ansvarsfull og selvgående, samt trives i et prosjektteam. Kandidaten er kundeorientert og har en sterk interesse for IT-bransjen. Legg merke til at vi søker juniorer, som har fra 0-3 års relevant fulltidserfaring. Evnen til å kommunisere godt både muntlig og skriftlig på norsk, svensk eller dansk er et krav.

Kandidater som ønsker å søke på denne spennende muligheten, sender inn CV, søknadsbrev og karakterutskrift/vitnemål via annonsene på finn.no.

Kristine Marie Wellerop - prosjektansvarlig for Microsoft University 

 

Bli en del av Glasspaper på sosiale medier  FacebookInstagramLinkedInTwitter #glasspaperas 

Ledig for oppdrag, ny jobb eller er du selvstendig konsulent

Finn ditt kurstilbud

Glasspaper på sosiale medier

Bli en del av Glasspaper på sosiale medier