#1-6 Forstå og utnytt Microsoft 365 – bli en «MS365 – produktiv bruker»

Alle arbeidsgivere er glade i de produktive medarbeiderne, og her kan du skaffe deg et «bevis» på at du er en slik. Det å kjenne til mulighetene i MS365 og automatisk ta de rette valgene kan utgjøre enorme forskjeller på individ-, gruppe- og organisasjonsnivå. Glasspapers webinarrekke gir deg oversikten, kunnskapen og anbefalingene som gjør deg i stand til å utføre mer og med høyere kvalitet. Sannsynligvis drar du med deg dine kollegaer også.

 

Etter å ha gjennomført alle 6 webinarene vil du få mulighet til å teste deg, og få en skriftlig bekreftelse på at Glasspaper anser deg som en «MS365 – produktiv bruker». 

 

Du kan lese mer om hvert enkelt webinar ved å gå inn på lenkene nedenfor: 

Du kan spre webinarene utover i tid, og delta på ønskede datoer ila 6 måneder fra oppstart. Du vil også bli medlem av vårt Team som jevnlig vil holde deg oppdatert på nyheter og endringer i MS365-verdenen. 

 

Ønsker du ikke å delta på alle webinarene er det fritt frem å melde seg på noen utvalgte, f.eks; 

 

Webinarene bygger på vårt 2-dagers kurs Microsoft 365 – Grunnkurs for brukereog det er også mulig å få den samme kunnskapen i et klasserom. 

Har du all grunnkunnskapen på plass vil vi anbefale deg å sjekke ut vårt MEGET populære Microsoft 365: Fra bruker til Superbruker 

 

delta fra der du er online brukerkurs

Andre relevante kurs

18. november
1 dager
Webinar Startgaranti
18. november
1 dager
Webinar Startgaranti
18. november
1 dager
Webinar Startgaranti
19. november
1 dager
Webinar Startgaranti