#6 Skaperglede, engasjement, utforskertrang (2x45 min)

I overordnet del av ny læreplan er det vektlagt at skolen skal la studentene utfolde skaperglede, engasjement og utforskertrang. Teknologi byr på en rekke muligheter til å bidra til dette; fra Minecraft Education, via 3D-print til escape room og AR/VR.

 

Teknologi gir både elever og lærere et større mulighetsrom og en større verktøykasse. I dette webinaret viser vi hvordan du kan bruke teknologi til å sette elevene i tverrfaglige og realistiske undervisningsituasjoner. 

Dette webinaret har hovedfokus på hvordan du bruker Minecraft Education opp mot prinsippene i den nye læreplanen. Vi viser deg også eksempler på hvordan man kan bruke escaperoom-metodikk og hvilken rolle AR/VR kan spille i fremtidens klasserom. 

Du kan melde deg på dette enkelt-webinaret, kombinere det med noen andre (sett de da opp i kommentarfeltet når du melder deg på) eller ta hele rekken på 6 webinarer. Les mer om hele pakken her.

 

De andre webinarene innenfor MS365 er: 

 

Ønsker du ikke å delta på alle webinarene er det fritt frem å melde seg på noen utvalgte, f.eks; 

 

Vi tilbyr full frihet, noe som innebærer at du kan spre webinarene utover i tid, og delta på ønsket dato i løpet av 6 måneder fra oppstart. 

delta fra der du er online brukerkurs