#5 Video som uttrykksform (2x45 min)

Variasjon av uttrykksformer er viktig for studentenes motivasjon og for å omfavne alle i et klasserom. Microsoft365 tilbyr flere løsninger der studentene kan bruke video og lyd til å produsere et produkt. Vi vil se nærmere på Opptak i PowerPoint, FlipGrid og Stream i denne modulen.

 

For at alle elever skal kunne få vist sin kompetanse, er det viktig å kunne tilby en variasjon i hvordan de kan uttrykke hva slags kompetanse de har tilegnet seg. I dette webinaret ser vi nærmere på hvilke løsninger Microsoft har til videoproduksjon i sitt økosystem. 

Vi viser deg hvordan denne uttrykksformen gir deg som lærer et godt overblikk over elevenes kompetanse, og hvordan mediet kan bidra til større engasjement og elevinvolvering. 

Du kan melde deg på dette enkelt-webinaret, kombinere det med noen andre (sett de da opp i kommentarfeltet når du melder deg på) eller ta hele rekken på 6 webinarer. Les mer om hele pakken her.

 

De andre webinarene innenfor MS365 er: 

 

Ønsker du ikke å delta på alle webinarene er det fritt frem å melde seg på noen utvalgte, f.eks; 

 

Vi tilbyr full frihet, noe som innebærer at du kan spre webinarene utover i tid, og delta på ønsket dato i løpet av 6 måneder fra oppstart. 

delta fra der du er online brukerkurs

Andre relevante kurs