#3 Produksjonsapper og tilgjengelighetsverktøy (2x45 min)

Microsoft sine tilgjengelighetsverktøy er blant de beste på markedet. Vi går gjennom ulike verktøy som kan støtte studentene og være med på å inkludere flere i den ordinære undervisningen samt pedagogiske grep du kan ta for å inkludere flere.

I dette webinaret setter vi fokus på inkluderende undervisning. Microsoft har bygget inn verktøyer i form av diktering, talesyntese og oversetting i de fleste av sine programmer, og vi viser deg hvordan vi kan bruke disse verktøyene til at elever med ulike utfordringer kan mestre mer. 

Vi gir deg også råd på hvordan du kan designe oppgaver og læringsløp som har lav inngangsterskel og god takhøyde - og som dermed gir rom for at alle mestrer på sitt nivå.    

Du kan melde deg på dette enkelt-webinaret, kombinere det med noen andre (sett de da opp i kommentarfeltet når du melder deg på) eller ta hele rekken på 6 webinarer. Les mer om hele pakken her.

 

De andre webinarene innenfor MS365 er: 

 

Ønsker du ikke å delta på alle webinarene er det fritt frem å melde seg på noen utvalgte, f.eks; 

 

Vi tilbyr full frihet, noe som innebærer at du kan spre webinarene utover i tid, og delta på ønsket dato i løpet av 6 måneder fra oppstart. 

delta fra der du er online brukerkurs