#2 MS OneNote – elevens digitale kladdebok (2x45 min)

Microsoft OneNote er et program som har tatt norsk skole med storm de siste årene. I denne modulen vil du få en innføring i hvorfor og hvordan OneNote er et godt egnet program til planlegging, vurdering og prosessorientert arbeid mellom lærer og studenter.

I første del av webinaret ser vi på grunnleggende funksjonalitet i Microsoft OneNote. Dette for å vise hvilke muligheter programmet tilbyr i form av multimodalt innhold som tekst, bilder, video, lyd m.m.     

Microsoft OneNote er et program som du kan bruke i alle aspekter av din arbeidshverdag. I andre del av webinaret lærer du hvordan du bruker det hensiktsmessig i både planlegging og gjennomføring av undervisning. Vviser deg også hvorfor Microsoft OneNote er et godt verktøy i prosessorientert arbeid og hvordan du kan spare tid på vurdering av elevarbeider. 

 

Du kan melde deg på dette enkelt-webinaret, kombinere det med noen andre (sett de da opp i kommentarfeltet når du melder deg på) eller ta hele rekken på 6 webinarer. Les mer om hele pakken her.

 

De andre webinarene innenfor MS365 er: 

 

Ønsker du ikke å delta på alle webinarene er det fritt frem å melde seg på noen utvalgte, f.eks; 

 

Vi tilbyr full frihet, noe som innebærer at du kan spre webinarene utover i tid, og delta på ønsket dato i løpet av 6 måneder fra oppstart. 

delta fra der du er online brukerkurs