#1 MS Teams – innsikt og oversikt (2x45 min)

Denne modulen tar for seg «best practice» i hvordan du organiserer, kommuniserer og samhandler i Microsoft Teams på alle nivåer i skolen. (skoleadministrasjon, lærerkollegiet og studenter).

 

 

Microsoft Teams gir deg som jobber i skolen en plattform hvor du kan samle alle relevante ressurser du trenger i din arbeidsdag. Vi vil se nærmere på hvordan man kan bygge opp en team-struktur som vil gjøre arbeidsdagen din mer organisert og oppnå en god arbeidsflyt. Vi gir deg tips til hvordan du kan bruke Microsoft Teams til å kommunisere og samhandle effektivt for å gjøre arbeidsdagen enklere. Du vil også lære hvordan du bruker Teams i klasserommet til å kommunisere med elever, distribuere oppgaver og følge progresjonen til hver enkelt elev.  

Dette er introduksjonen som vi anbefaler alle å få med seg for å være sikker på å forstå sammenhengene vi kommer til på de senere webinarene. 

 

Du kan melde deg på dette enkelt-webinaret, kombinere det med noen andre (sett de da opp i kommentarfeltet når du melder deg på) eller ta hele rekken på 6 webinarer. Les mer om hele pakken her.

 

De andre webinarene innenfor MS365 er: 

 

Ønsker du ikke å delta på alle webinarene er det fritt frem å melde seg på noen utvalgte, f.eks; 

 

Vi tilbyr full frihet, noe som innebærer at du kan spre webinarene utover i tid, og delta på ønsket dato i løpet av 6 måneder fra oppstart.

delta fra der du er online brukerkurs