Temadag, Adobe Premiere Pro arbeidsflyt

Jobb effektivt i Adobe Premiere Pro

Kurset for deg som har redigert en stund i Adobe Premiere Pro, men føler at du kunne jobbet raskere og mer effektivt. Lær tidsbesparende teknikker og oppdag funksjoner som automatiserer tidkrevende oppgaver. 

Kursinformasjon:

Kurslokale: Østensjøveien 36, 0667 Oslo 
Versjon: Creative Cloud (CC).
Du må opplyse om du ønsker å benytte Windows eller MAC når du melder deg på, på dette kurset medbringer du egen pc. Gi oss beskjed snarlig dersom du har behov for å låne pc.

Målgruppe:

Dette kurset passer for deg som har litt erfaring med Premiere Pro, og kjenner til grunnleggende redigering, men som ønsker å jobbe mer effektivt og lære riktig arbeidsflyt. 

Forkunnskaper:

Deltakerne bør ha deltatt på Premiere Pro Grunnkurs - Modul 1 eller ha tilsvarende erfaring i bruk av programmet. 

Innhold:

Du lærer ting som verdens raskeste metode for grovredigering, raskere klipping med "pancake timelines", helautomatisk lydmiks, super-kjapp fargekorrigering, smarte tastatursnarveier, tidsbesparende templates, og massevis av andre tips. 

Vi garanterer at du lærer noe nytt denne dagen!
  • Første del av dagen er "show and tell" basert på Jarles populære presentasjoner med tema "Get home in time for dinner" på NAB, Adobe MAX og Adobe Video World i USA og hans foredrag om arbeidsflyt på NRKs fagdager i Norge.
  • Etter lunsj jobber du med egne prosjekter og spør om alt du lurer på.
  • Ta med laptop med egne prosjekter du trenger hjelp med.

Other relevant courses

7. February
3 days
Classroom
2. February
2 days
Classroom
16. February
2 days
Classroom