Automatisering i MS365 – Power Platform

Gjennom dette kurset vil du lære å bygge flyter i Power Automate og apper i Power Apps, samt hvordan du kan se og vise status i Power BI (vi går ikke i dybden på analyse av data i Power BI på dette kurset).

C2C-kursbanner.png

Du vil få en grundig innføring i muligheter med Power Platform og vi vil ta deg gjennom noen gode eksempler som vi opplever mange har nytte av. Det viktigste er imidlertid at du selv skal få bygge disse og eventuelt andre du har lyst til å prøve. Du vil få nødvendig råd og støtte underveis slik at du neste dag skal kunne bygge videre.  

Det vil kunne variere hvilke flyter og apper vi trekker frem, men de vil være av «allmenn» nytte og gi et godt grunnlag for å utvikle andre på egenhånd. Vi vil jobbe med både enkle og litt mer avanserte varianter. 

Som med alt innen M365 vektlegger vi hvordan «alt henger sammen med alt» og hvordan de ferdige flytene og appene fungerer på Teams og mobiltelefoner. 

Potensielle gevinster på dette området kan være enorme, og det ved å bruke verktøy dere allerede har (eneste forbehold her er at noen tilknytninger vil kreve lisens på Power BI Pro).  

Målgruppe 

Du melder deg på dette kurset fordi du har et mål om å avklare hvordan Power Platform kan være nyttig for din organisasjon, og for å lære deg hvordan utvikle flyter og apper. Kurset egner seg selvfølgelig også for de som ønsker den samme kunnskapen for egen del. 

Forkunnskaper     

Du bør ha en generell god forståelse av M365 og være en erfaren bruker av Teams. Du bør ha gjennomført Smart bruk av M365/Teams - la verktøyene hjelpe deg! eller ha tilsvarende kunnskaper. Er målet ditt å bli en superbruker på M365, så bør du kombinere dette med Microsoft 365: Fra bruker til Superbruker kurset.

Other relevant courses

29. August
1 days
Classroom Virtual
6. September
2 days
Classroom Virtual
25. August
1 days
Classroom Virtual