E-læringskurs i Digital Markedsføring

Digital marketing Institute samarbeidspartnere, google, Microsoft, Facebook, LinkedIn og Twitter

I samarbeid med Digital Marketing Institute tilbyr Glasspaper moderne og relevante e-læring innen digital markedsføring, som fører til anerkjente, industri-godkjente sertifiseringer. Se vårt utvalg av e-læring, som består av leksjoner, videoer, selvtester og elektronisk dokumentasjon.

E-læringskurs innen digital markedsføring:

PRO: 

TRACKS: 

The Global Industry Advisory Champions

Bransjen anerkjenner hva DMI gjør fordi de jobber med de beste menneskene og de hjelper til med å bringe hele bransjen fremover. DMI har laget et panel på 27 personer med ulike influencere, tankeledere, teknologiguruer og endringsskapere i C-suite kalt Global Industry Advisory Champions.

Disse menneskene spiller ikke bare spillet – de er spillet. Mesterne kommer fra USA, Europa og Asia, og har millioner av følgere, vinner priser, blir publisert globalt, administrerer team på flere nettsteder og budsjetter på flere millioner dollar, og står i bresjen for det nye og raske så vel som etablerte og innflytelsesrike . De gir skarp innsikt i industri-idéer, forskning, kommentarer og ny beste praksis. DMI samarbeider med dem året rundt for å levere bedre og skarpere produkter; et klarere og mer meningsfylt produktveikart. Og de utvikler "hot" innhold og webinarer eksklusivt for DMI-medlemmer og for deg.

I kjernen av Global Industry Advisory Champions's arbeid er identifisering av nåværende og fremtidige trender, og bidrar til råd om beste praksis, bransjeforskning og innsikt for fagfolk og industrien. Dette gir veiledning om et pedagogisk rammeverk for å støtte utvikling og promotering av yrket og muligheter for privatpersoner og bedrifter.

global industry advisory champions-01.png

 

Nyttige ressurser