Forstå og utnytt Microsoft 365 i skolen – kunnskapen får du på Glasspapers webinarer

Microsoft 365 gir masse muligheter og på våre webinarer gir vi deg full oversikt, samt at vi går mer i dybden på de mest sentrale verktøyene for å sikre deg en produktiv arbeidsdag. Vi vil også sikre at du er oppdatert på de siste nyhetene og endringene som har kommet fra Microsoft.

delta fra der du er online brukerkurs

 

Du kan delta på noen utvalgte webinarer, ett spesielt eller på alle seks. Vi tilbyr full valgfrihet, noe som innebærer at du kan delta på ønskede datoer innenfor 6 måneder fra oppstart. Våre åpne webinar har alltid startgaranti

Webinarformen gjør at du kan spre læringen utover i tid, noe som forsterker effektenDu trenger ikke sette av 2 hele dager, men får i stedet en spisset opplæring på 2 x 45 min (+ 15 min pause).

Nedenfor finner du en oversikt over de 6 webinarene, og lenker til mer informasjon. Merk; ønsker du en annen kombinasjon enn du finner valg for, så ber vi deg skrive det i kommentarfeltet ved påmelding (eller ta kontakt før påmelding).

Webinar 1-6: MS 365 – Produktiv SKOLEANSATT

 

Webinar 1-3 – riktig bruk av MS365 i skolen

Webinar 4-6 – ta det neste nivået med MS365 i skolen

 

Du møter instruktører som gjennom mange års erfaring i norske klasserom, har en god forståelse av skole og læreres arbeidshverdag. Våre instruktørers sertifisering og nære samarbeid med Microsoft innebærer at vi er en del av Microsoft sitt Team av globale opplæringspartnere, og at våre pedagogiske veiledere har full tilgang til Microsoft sine ressurser, inkludert læringsressurser, nettverk og innovasjonsprosjekter for utdanning.