Forstå og utnytt Microsoft 365 – kunnskapen får du på Glasspapers webinarer

Microsoft 365 gir masse muligheter og på våre webinarer gir vi deg full oversikt, samt at vi går mer i dybden på de mest sentrale verktøyene for å sikre deg en produktiv arbeidsdag. Vi vil også sikre at du er oppdatert på de siste nyhetene og endringene som har kommet fra Microsoft.

delta fra der du er online brukerkurs

 

Webinarene bygger på vårt 2-dagers kurs Microsoft 365 – Grunnkurs for brukere, men du sprer læringen utover i tid noe som forsterker effekten.

Du trenger ikke sette av 2 hele dager, men får i stedet en spisset opplæring på 2 x 45 min (+ 15 min pause).

Du kan delta på noen utvalgte webinarer, ett spesielt eller på alle seks. Vi tilbyr full valgfrihet, noe som innebærer at du kan delta på ønskede datoer innenfor 6 måneder fra oppstart. Våre åpne webinar har alltid startgaranti

Deltar du på alle webinar i pakken får du mulighet til å ta Glasspapers egen sertifisering, «MS365 – produktiv bruker», og blir medlem av vårt Team som sikrer at du forblir oppdatert.

Nedenfor finner du en oversikt over de 6 webinarene, og lenker til mer informasjon. Merk; ønsker du en annen kombinasjon enn du finner valg for, så ber vi deg skrive det i kommentarfeltet ved påmelding (eller ta kontakt før påmelding).

Webinar 1-6: MS 365 – Produktiv bruker

 

Webinar 1-3 – sikre riktig bruk av MS365

Webinar 4-6 – neste nivået med MS365

 

Våre instruktører holder månedlig seminarer for kunder og partnere av Microsoft, og våre anbefalinger baserer seg på Best practice fra Microsoft kombinert med erfaringer fra implementering hos egne kunder.