Vi rekrutterer ledere, IT, økonomi og administrativt personell.


Vurderer du bistand til rekruttering?

/>
Glasspaper er spesialisert på rekruttering av ledere, IT-stillinger, økonomi / finans og administrasjon. Våre rådgivere er spesialisert på sine områder for å gi din bedrift trygghet i leveransen.

Vi har en av Norges største kursleverandører i ryggen som gjør at vi som eneste rekrutteringsselskap i Norge gjennom vårt kurssenter både kan tilføre nye talenter til markedet og videreutvikle erfarne medarbeidere. Vi kan som eneste aktør i markedet tilby kompetanseheving som en del av rekrutteringsprosessen uten ekstra kostnader for våre kunder. Vi opplever at vår unike kombinasjon av kursing og rekruttering virker motiverende på våre kandidater, medfører økt effektivitet hos våre kandidater, bidrar til en positiv employer branding for våre kunder og gir våre kunder flere søkere å velge mellom, samt at våre kunder sparer betydelige kostnader på kurs. 

Vår visjon:

Gjennom innovasjon, kunnskap, kvalitet og engasjement tilbyr vi bemannings, rekrutterings og kompetanseløsninger som bidrar til at våre kunder blir morgendagens vinnere.
 

Glasspaper kan hjelpe deg å rekruttere:

Som kunde av Glasspaper vil du møte kompetente rådgivere som foreslår gode løsninger tilpasset din organisasjons behov enten dette omhandler aktivt søk etter kandidater, annonsering, utvelgelse, testing og / eller koordinering av rekrutterings- og utleie prosesser. Vi har opparbeidet oss solid erfaring om tilgangen av søkere i markedet, hva søkerne verdsetter, hvilke lønnsnivåer som er konkurransedyktige og hvordan din organisasjon best skal attrahere og velge ut kandidater.
 

Lyst til å høre hva vi kan gjøre for deg? Vi har kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim.

Send en epost til nymedarbeider@glasspaper.no eller kontakt representanter for våre avdelingskontorer:

 
Oslo: 
Thomas Schibbye, Rådgiver rekruttering og utleie, tlf 410 43 853
   
Bergen og Trondheim:
Øystein Dalen, Rådgiver rekruttering og utleie, tlf 994 77 069
 
 
   
 
 
 
 
 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Daglig leder Glasspaper People - bemanning og rekruttering

Tom-Erik Haug

900 19 480

tom-erik.haug@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2008!