Glasspaper as - din komplette
kompetanse og karrierepartner!


XtraMile E-læring - Bedre prestasjoner!

/>
En organisasjons evne til å ta til seg riktig kunnskap, dele den og bygge den inn i sine produkter, tjenester og prosesser er det som skiller mellom ok og fantastiske prestasjoner. Du vet hvilken kunnskap som er essensiell for din bedrift og vi kan hjelpe deg med hvordan du skal tilføre ny kunnskap, dele den og sikre at kunnskapen blir tatt i bruk!

XtraMile e-læring = Effektiv brukeropplæring:

  • Rask og enkel brukeropplæring
  • Spissede temaer - maks 5 minutter per leksjon
  • Ingen pålogging. Leksjonene sendes på epost.
  • Ingen jobb for kunden. Vi foretar utsendelsene.

Organisasjoner investerer i opplæring for å oppnå endring, men noen ganger mislykkes man i å oppnå resultatene man ønsker. Forskning viser at ca. 80% av kompetanseprosjekter mislykkes p.g.a manglende aktiviteter i forkant og etterkant av selve kurset. Økt fokus på disse aktivitetene vil derfor drastisk forbedre resultatene i dine kompetanseprosjekter. XtraMile metodikken strømlinjeformer og automatiserer mange av disse prosjektene. 

 

MicroLearning teknologi og effektiv læringsmetodikk i vakker symfoni 

XtraMile e-læringskurs består av korte leksjoner som distribueres ut til deltagerne. Hver deltaker får et individuelt tilpasset kurs basert på sine behov eller ønsker. Etter kurset får man automatisk oppfølging for å sikre at kunnskapen tas i bruk. Ingen passord, samtidig som det er trygt og administratoren har full oversikt over gjennomføring og fremgang.

Les mer om brukeropplevelse og opplæringsmetodikk

Produkter

Lag egne e-læringskurs eller ta våre kurs

Vi tilbyr kurs innen hele Microsoft porteføljen, samtidig som du har mulighet til å bygge egne kurs, som eksempelvis kurs for nyansatte, egenutviklede systemer, prosesser etc. Klikk på et av kursområdene i menyen til høyre.

Se hele kursporteføljen her

 

 

 

 

  

 

     

Det perfekte kurset for overgang til ny office versjon i bedriften. Raskt i gang, ingen pålogging og effektiv kursgjennomføringer. Fantastisk kurs levert på en fantastisk måte gjennom XtraMile plattformen.                              

 

 

 

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Project Manager XtraMile

Sten Ove Elvegård

909 35 608

sten@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen