Kurs i Microsoft .NET 4.5 og Visual Studio 2012

Glasspaper er en komplett
kurs-leverandør for utviklere!


Kurs i Java \ Spring \ Swing

Glasspaper leverer en av Norges bredeste tilbud innen Java, Spring og Swing. Våre java-kurs er nivådelt, hvilket betyr at vi har et tilbud både for de som ønsker å begynne med java-programmering og for de som er erfarne java-brukere. Java-kursene avholdes i de største byene i Norge og tilbys også som bedriftsinterne kurs som tilpasses kundens behov. Kontakt oss gjerne hvis du savner noen kurs!

NYHET: Vi har nå lansert to kurs rettet mot Java Oracle sertifisering. Les mer om våre kurs på Oracle Certified Java Associate (1Z0-803) og Oracle Certified Java Professional (1Z0-804) i kurskalenderen. 

 

 

Kursoversikt Java, Spring og Swing

 

         

En sertifisering er et kvalitetsstempel som gjør deg ettertraktet. Sertifiseringer er også i økende grad et krav i markedet. Les mer om hvilke sertifiseringsmuligheter du har i forbindelse med de ulike Java sertifiseringene!

 

 

 

Bedriftsinterne kurs er et effektivt og lønnsomt alternativ dersom flere i din bedrift har behov for kompetanseheving samtidig. Det kan også være et godt alternativ dersom bedriften har spesielle ønsker som ikke dekkes av våre standardkurs. 

Les mer om og bestill bedriftsinternt kurs her.

 

 

 

 

 

 

 

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Business Manager Development

Henning Solberg

930 90 129

henning@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen