Kurs i Microsoft .NET 4.5 og Visual Studio 2012

Glasspaper er en komplett
kurs-leverandør for utviklere!


Kurs for utviklere

/>
Glasspaper har et stort nettverk av dyktige instruktører og partnere innen systemutvikling. Vi tilbyr en bred portefølje av utviklingskurs innen .NET, Java, webutvikling, Git, Perl, Python, C#, C++, SharePoint, IT-arkitektur, sikker koding, Confluence og mye mer. Du vil også finne en rekke kurs innen systemarkitektur og smidige metoder som Scrum, Jira, Lean og Kanban. Våre utviklingskurs har riktig faglig nivå, er praktisk rettet med hands on øvelser og leveres av instruktører i verdensklasse. Velkommen til en kursopplevelse i toppsjiktet på det aller siste innen teknologi!
 
 

Populære kurs akkurat nå:

 

 

Bedriftsinternt kurs
Bedriftsinterne kurs er et effektivt og lønnsomt alternativ dersom flere i din bedrift har behov for kompetanseheving samtidig. Det kan også være et godt alternativ dersom bedriften har spesielle ønsker som ikke dekkes av våre standardkurs. Bedriftsinterne kurs kan avholdes i våre lokaler eller hos dere. Les mer her

 

 

Last ned en oversikt over alle våre kurs!
Vårens kursprogram med en rekke spennende nyheter er nå tilgjengelig. I denne pdfèn har du tilgang til alle våre utviklerkurs med lenker til kursbeskrivelsene, instruktør og varighet.

Internasjonale toppnavn
Blant våre instruktører finner du internasjonale toppnavn som Andrew Connell, Andy Olsen, Thomas Huijer, Jonathan Worthington, Carl Mesak, Tore Nestenius og Ted Pattison for å nevne noen. Våre instruktørene jobber som utviklere selv.

 

I takt med utviklingen
Vi følger hele tiden nøye med på de nye områdene som dukker opp innenfor systemutvikling, og er raskt ute med å lage et opplæringstilbud i forhold til det. Vårt mål er å være et kompetansesenter for kundene våre. Våre kurs er alltid oppdaterte med de siste trendene og teknikkene.

 
 
 
 
 
Navn
Mail
Telefon
Bedrift
 
For hvilket område ønsker du hjelp?
 
Hva kan vi hjelpe deg med?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Business Manager Development

Henning Solberg

930 90 129

henning@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen