Glasspaper er Oracle Approved Education Center i Norge


Oracle - ulike opplæringsformer

/>
Lær deg nyeste Oracle teknologi på den måten som passer deg best! Vi tilbyr Oracles komplette kursportefølje, enten som åpent klasseromskurs, bedriftsintern opplæring, virtuelle klasserom (LVC) eller som digital training (Learning Subscriptions og Training On Demand).

 

Learning Subscriptions - online bibliotek

1 års abonnement med 24/7 tilgang til Oracle sitt digitale kursinnhold: LIVE webinarer, video opplæring, demo, presentasjoner og tilgang til Oracle instruktører. Flere biblioteker inneholder også komplette Training On Demand kurs.

Det er mange ulike Learning Subscriptions å velge mellom innen Cloud Services, Products, Solutions og Industries.

Les mer om Learning Subscriptions

 

Training On Demand (TOD)

Du tar kurset online via internett med 24/7 tilgjengelighet. TOD gir deg tilgang til strømmede forelesninger, tavleundervisning og labøvelser. De fleste kurs finnes som TOD, og prisen er den samme som ordinære klasseromskurs.

Med TOD får du høy kvalitet og fleksibilitet. Perfekt for deg som har vanskeligheter med å være borte fra jobb flere dager i trekk!

      

Les mer om Training On Demand

Live Virtual Class (LVC)

Som deltager på en Live Virtual Class deltar du på et standard, datofestet kurs via internet. I stedet for å sitte i samme klasserom som instruktøren, sitter du på kontoret eller hjemme og deltar med en Webex applikasjon, og får et interaktivt kurs som inkluderer teori, demo og lab øvelser.

Les mer om Live Virtual Class

Bedriftsinternt kurs (Private Event)

Bedriftsinterne kurs er et effektivt og lønnsomt alternativ dersom flere i din bedrift har behov for kompetanseheving samtidig. Dersom dere velger Private Event kan inntil 16 personer fra samme bedrift delta på opplæringen.

Bedriftsinterne kurs tar gjerne utgangspunkt i et standard kurs, mens varighet og innhold kan tilpasses etter ønske.

 
Les mer om Private Event

  

Last ned en detaljert oversikt over hva de ulike opplæringsformene inneholder, slik at du kan sammenligne og finne den opplæringsformen som passer deg best: 

ORACLE OPPLÆRINGSFORMER - oversikt

 

 

 

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Product Manager Oracle

Karin Sørensen

932 10 626

itpro@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen