Markedets mest attraktive traineeprogram for teknologistudenter


Microsoft University

/>
Microsoft University (MSU) er et rekrutterings- og opplæringsprogram som drives av Microsoft, for Microsofts partnere i Norge. Programmet består av rekruttering av kandidater som går gjennom et 6 ukers kurs der de får opplæring og sertifiseringer med full lønn. Etter endt opplæringsperiode går de ut i jobb hos en ledende norsk Microsoftpartner. Alle kandidatene som går Microsoft University er i forkant av studiestart ansatt av en partner.

Microsoft University ble første gang arrangert i 2007, og det har blitt ansatt ca 550 medarbeidere hos deltakende partnere i perioden 2007-2015. Microsoft University ble ifølge Karrierebarometet i 2016 kåret til det mest attraktive traineeprogrammet for teknologistudenter.


Microsoft University 2016 med Glasspaper Learning 

Fem av de seks Microsoft University spesialiseringene i 2016 gjennomføres av Glasspaper Learning 1.august - 9.september 2016 ved Glasspapers hovedkontor på Bryn i Oslo.
Disse fem MSU spesialiseringene er:

  • Microsoft CRM
  • Microsoft SQL/BI 
  • Microsoft Cloud OS
  • Microsoft SharePoint/O365
  • Microsoft .NET 

 

Glasspaper People er ansvarlig for rekrutteringen til MSU

Glasspaper, Microsoft og IT-bedriftene som er med i samarbeidet har besøkt de mest interessante universitetene og høyskolene i Norge (de som uteksaminerer teknologistudenter), og promotert Microsoft University.  

Glasspaper People har mottatt alle søknader (knappe 1.000 søknader i 2016), intervjuet de beste (ca. 250 studenter) og tilgjengeliggjort for IT-bedriftene de beste studentene.

På bakgrunn av dette får IT-bedriftene ferdig intervjuede kandidater de kan velge mellom for å se hvem de ønsker å intervjue videre for evt. å ansette. Ca. 50-60 stillinger har hvert år blitt ansatt gjennom Microsoft University. 

Les mer om Glasspaper People 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Business Manager IT Pro

Hroar Henriksen

916 70 066

itpro@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen