Juli 2017: Microsoft kårer nok en gang Glasspaper til
Årets kurspartner. Det er åttende år på rad at
Glasspaper mottar denne hedersprisen!

 


Kurs i PowerPoint

Glasspaper leverer PowerPoint kurs på grunnleggende nivå og PowerPoint kurs på videregående nivå. I tillegg har vi kurs som kombinerer PowerPoint med presentasjonsteknikk. Våre PowerPoint kurs leveres som åpne kurs eller bedriftsinterne kurs tilpasset til dine behov. Kursene leveres i hele landet og på alle typer versjoner av MS PowerPoint. PowerPoint kurs kan gjennomføres i Oslo, Bergen og Trondheim, og andre byer på forespørsel.

Våre kurs har kvalitetsgaranti så du og din bedrift kan være sikker på å bli fornøyd når du har deltatt på et av våre mange PowerPoint kurs.

Åpne kurs
Invester 1 dag på et av våre PowerPoint kurs og du kommer garantert til å bli bedre til å presentere. Vi hjelper deg med å utnytte PowerPoint slik at du når målgruppen og målet med dine presentasjoner på en mer effektiv måte.

 

Bedriftsinterne kurs
Alle våre PowerPoint kurs kan gjennomføres som skreddersydde bedriftsinterne kurs som tilpasses deres behov. Ved bedriftsinterne kurs kan man enten ta utgangspunkt i et eksisterende kursinnhold eller at dere sammen med instruktør setter opp en agenda. Send oss en forespørsel her.

 

 

Kursoversikt PowerPoint

 

Trenger du vite mer om hva som er nytt i PowerPoint ift tidligere versjoner sjekk disse lenkene:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Kursansvarlig

Thor Kenneth Berntzen

90690912

ThorKenneth.Berntzen@glasspaper.no


Personvern og cookies