Bruk 60-90 minutter på å gjøre din hverdag mer effektiv.


Intensivkurs - 100% relevante kurs

/>
I en travel hverdag er det ofte vanskelig å sette av en hel dag eller to til opplæring. Likevel er man avhengig av å bedre sin IT kunnskap for å jobbe mer effektivt og profesjonelt. Opplæring er som en investering, man må sette av noe tid, for å kunne spare tid fremover.
Glasspaper introduserer korte intensivkurs som tar for seg ett og ett tema. Da kan du sette av en time eller halvannen for å ta i bruk fantastisk funksjonalitet som bare ligger å venter på deg i programmene du allerede har. Dette er noe som er blitt svært populært hos våre kunder. Her har man mulighet til å sette sammen de temaene som er viktig (gjerne etter en spørreundersøkelse i bedriften). Plukk alt fra ett tema til fire i løpet av en dag og la dine medarbeidere bruke 60-90 minutter på å gjøre seg mer effektive i hverdagen. Og kanskje best av alt: Vi kommer til dere, slik at dere slipper å bruke tid på reise. 
    
Priser ved gjennomføring på dagsbasis:
1 modul: 6000,- 2 moduler: 9000,- 3 moduler: 12.000,- 4 moduler: 14.000,-

Maks 12 deltagere per modul i kundens lokaler. Ønsker man å gjennomføre i Glasspaper sine lokaler kommer NOK 5.000,- i tillegg per dag.

 
           


 


  
  
   


 


  
 


 
 
 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Project Manager

Martin Røsland

913 80 342

Martin.Rosland@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen