Skap ekte magi med PowerPivot og Powerview


Excel Self Service BI

Dersom du jobber du med å analysere eller rapportere store datamengder i Excel er Powerpivot et optimalt verktøy for deg. Nå kan du også benytte Powerview i kombinasjon med PowerPivot for utforming av Dashboard med virkelig god skalerbarhet og funksjonalitet! Vi har kurssentre i Oslo, Bergen og Trondheim

 

Kan din bedrift spare tid og penger med PowerPivot?
Dersom din bedrift har behov for å produsere store mengder modeller og rapporter som ikke støttes av programvaren dere bruker i dag så er dette det mest optimale verktøyet. Med PowerPivot kan dere selv utvikle en kubeløsning og derigjennom et eget datavarehus, alt uten store kostnader på verken programvare eller dyre konsulenter. Bare med bruk av Excel, PowerPivot og web kan man nå få en løsning hvor all rapportering blir 100 % automatisert og svært dynamisk.

 

Nå kan du lage fantastiske dashboard i Excel 2013 med Powerview!
Powerview i Excel 2013 gir fantastiske muligheter hva angår visualisering, rapportering og analyse. Med dette verktøyet kan du enkelt sette sammen en rapportstruktur basert på sanntidsdata. Powerview egner også spesielt godt som verktøy i relasjon til «Ad hoc» rapportering da dette er et meget fleksibelt verktøy hvor du lett kan endre nøkkeltall, visninger og design (gjerne samtidig som du holder en presentasjon), alt basert på sanntidsdata. Visualiseringsbiten i powerview er også helt unik. Aldri har det vært enklere å finne den optimale visningsformen for dine data.

 

Kursoversikt Excel Self Service BI

 


   

Bedriftsinterne kurs er et effektivt og lønnsomt alternativ dersom flere i din bedrift har behov for kompetanseheving samtidig. Det kan også være et godt alternativ dersom bedriften har spesielle ønsker som ikke dekkes av våre standardkurs. Les mer om og bestill bedriftsinternt kurs her.

 

 

 
  • Få en god innføring i både PowerPivot og Powerview her
  • Kort videosnutt som viser deg hvordan du installerer PowerPivot  
  • Funksjoner og fordeler med PowerPivot 
  • Se en introduksjon av PowerPivot av selveste Mr Excel her
  • Her finner du informasjon om serverfunksjonene i PowerPivot for SharePoint som kan hjelpe deg med å bruke og administrere deltePowerPivot-arbeidsbøker.
  • Les om Powerview på Microsoft sine sider her 
  • Se videoklipp med Mr Excel (Bill Jelen) om Powerview her

 

 
Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Kompetanserådgiver

Bjarte Lerø

984 14 150

bjarte.lero@glasspaper.no


Personvern og cookies