Glasspaper er Norges største

leverandør av Excel kurs


Excel spesialkurs

Excel er et av de mest allsidige verktøy som finnes, men mange av mulighetene som finnes i Excel er såpass spesialisert at det er vanskelig å flette inn dette i ordinære Excel kurs. Nedenfor finner du en liste over Excel kurs som kan settes opp på forespørsel (og også arrangeres som bedriftsinternt kurs.)

Noen korte eksempler

  • Skal du for eksempel konvertere årsoppgjøret i Excel fra NGAAP til IFRS så har vi egne kurs rettet spesifikt mot dette.
  • Er du en ingeniør som bruker Excel til teknisk rapportering så har vi også det optimale kurset som passer for deg. 
  • Dersom du jobber med å laste opp data fra Excel til SharePoint så har vi kurs som utelukkende fokuserer på samhandling mellom Excel og SharePoint.

 

Excel kurs På forespørsel

 

Nyheter til Excel 2013:
I Excel 2013 finnes nå modulene PowerPivot, PowerMap, og PowerView. Du kan på kort tid skape magi hva angår kalkulasjoner, analyser, rapporter og Dashboard. Kompleksiteten som finnes i et datavarehus og kuber håndteres enkelt og dynamisk, med en fantastisk brukervennlighet. Ikke minst har verktøyene en vanvittig stor kraft for å beregne komplekse datastrukturer. Med PowerPivot, PowerView og nå sist med PowerMap, så har Microsoft Excel 2013 blitt et komplett BI verktøy.  

Dersom du jobber med å analysere store datamengder i Excel bør Powerpivot være et verktøy for deg. Les mer om PowerPivot her

 


   

Bedriftsinterne kurs er et effektivt og lønnsomt alternativ dersom flere i din bedrift har behov for kompetanseheving samtidig. Det kan også være et godt alternativ dersom bedriften har spesielle ønsker som ikke dekkes av våre standardkurs. Les mer om og bestill bedriftsinternt kurs her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Kompetanserådgiver

Bjarte Lerø

984 14 150

bjarte.lero@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen