Glasspaper er Norges største

leverandør av Excel kurs


Excel Office 365

I Excel Office 365 finnes nå modulene PowerPivot, PowerMap, og PowerView. Du kan på kort tid skape magi hva angår kalkulasjoner, analyser, rapporter og Dashboard. Kompleksiteten som finnes i et datavarehus og kuber håndteres enkelt og dynamisk, med en fantastisk brukervennlighet. Ikke minst har verktøyene en vanvittig stor kraft for å beregne komplekse datastrukturer. Med PowerPivot, PowerView og nå sist med PowerMap, så har Microsoft Excel Office 365 blitt et komplett BI verktøy. Gjennomfør ditt Excel i Office 365 ved et av våre kurssentre i dag, vi har kurssenter i Oslo, Bergen og Trondheim.

 

 

Kurs i Excel Office 365

 

Nyheter til Excel 2013:
I Excel 2013 finnes nå modulene PowerPivot, PowerMap, og PowerView. Du kan på kort tid skape magi hva angår kalkulasjoner, analyser, rapporter og Dashboard. Kompleksiteten som finnes i et datavarehus og kuber håndteres enkelt og dynamisk, med en fantastisk brukervennlighet. Ikke minst har verktøyene en vanvittig stor kraft for å beregne komplekse datastrukturer. Med PowerPivot, PowerView og nå sist med PowerMap, så har Microsoft Excel 2013 blitt et komplett BI verktøy.  

Dersom du jobber med å analysere store datamengder i Excel bør Powerpivot være et verktøy for deg. Les mer om PowerPivot her

 


   

Bedriftsinterne kurs er et effektivt og lønnsomt alternativ dersom flere i din bedrift har behov for kompetanseheving samtidig. Det kan også være et godt alternativ dersom bedriften har spesielle ønsker som ikke dekkes av våre standardkurs. Les mer om og bestill bedriftsinternt kurs her.

 

 

 

 

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Kompetanserådgiver

Bjarte Lerø

984 14 150

bjarte.lero@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2017 - dette er åttende år på rad vi mottar denne hedersprisen