Glasspaper er Norges største

leverandør av Excel kurs


Bedriftsinternt Excel kurs

/>
Bedriftsinterne kurs er et effektivt og lønnsomt alternativ dersom flere i din bedrift har behov for kompetanseheving samtidig og på samme tema. Det kan også være et godt alternativ dersom bedriften har spesielle ønsker som ikke dekkes av våre standardkurs. Bedriftsinterne kurs kan avholdes i våre lokaler eller hos dere.

Bedriftsinternt:
Ofte er det flere i samme bedrift som ønsker en gjennomgang i de samme temaene, for eksempel Pivottabeller. Dersom dere er mange som deltar på et bedriftsinternt kurs, så er dette langt billigere enn åpne kursplasser! På bedriftsinterne kurs bestemmer dere innholdet, og dere får høy relevans, samtidig som dere velger varighet og tidspunkt som passer for bedriften.

Vi tilpasser kurset til yrkesgruppen som er på kurs. På et internt kurs for økonomiavdelingen kan vi for eksempel ta utgangspunkt i regnskapsstandarden dere benytter, enten det er NGAAP eller IFRS. Vi kan også levere tilpasset Excel kurs rettet mot ingeniører, prosjektledere, analytikere m.fl.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Fagdager og workshops:
Våre instruktører benyttes ofte i forbindelse med fagdager og workshops. Velg et tema og sett en spiss på kick-offs, motivasjonsdager, seminarer eller workshops!

 

Hvordan gjennomfører vi et bedriftsinternt kurs?:

  • Behovsanalyse
  • Tilpasning av kurset
  • Gjennomføring av kurs
  • Evaluering og oppfølging

 

Benytt kontaktskjemaet under eller kontakt en av våre kompetanserådgivere for mer informasjon.

 

Navn:
Mail:
Telefon:
Bedrift:
Innen hvilket område gjelder forespørselen?
 
Hva kan vi hjelpe deg med?
 
 
 
 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Kompetanserådgiver

Bjarte Lerø

984 14 150

bjarte.lero@glasspaper.no


Personvern og cookies