Annenhver deltager på offisielle Microsoft kurs
i Norge velger å gå kurset sitt hos oss!


Større effekt med verktøy og metode

Glasspaper har i mange år gjennomført kurs og opplæring av IT-brukere. Alltid er målet vårt at den enkelte deltaker skal bli mer produktiv og/eller utføre oppgavene sine med høyere kvalitet. Kursene gjennomføres over hele landet. Enten i et av våre kurssentre (Oslo, Bergen, Trondheim) eller internt hos våre kunder.

Opplæring skal gi en merkbar effekt i hverdagen.

Vi opplever at den beste veien for å oppnå dette er å gi deltakerne ny kunnskap om verktøy OG metode. Det vil si at i tillegg til å forstå hvilke muligheter verktøyet (ex; MS Outlook, MS Project, MS Excel,..) gir, får deltakerne en klar anbefaling til arbeidsmetode for best å ta i bruk disse mulighetene. 

Glasspapers anbefaling til metode gir deltakerne en bedre knagg å henge kunnskapen på. Dette øker muligheten for å oppnå ønsket endring/effekt i hverdagen. Vi kaller disse kursene for Achieve More.

«Vurderer din bedrift å tilby denne type opplæring internt tilbyr vi gratis plass til beslutningstakere (1-2). Den eneste forpliktelsen vi ønsker er at vi tar et møte etter at dere har deltatt på kurset»

 

Achieve More kurs:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Kompetanserådgiver

Lars Erik Veidal

92 22 00 11

Lars.Erik.Veidal@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2008!