Ansette nye medarbeidere eller

leie inn ekstra hjelp?


Ny medarbeider

/>
Vurderer din bedrift bistand til rekruttering? Glasspaper er spesialisert på rekruttering av ledere, IT-stillinger, økonomi og administrasjon. Vi har Norges største IT-kurs leverandør i ryggen som gjør at vi som eneste rekrutteringsselskap i Norge gjennom vårt kurssenter både kan tilføre nye talenter til markedet og videreutvikle erfarne medarbeidere. Våre rådgivere er spesialisert på sine områder for å gi din bedrift trygghet i leveransen. Vi har en policy om å ligge ca. på samme pris som andre seriøse aktører, men hvor vi tilbyr betydelig kompetanseheving som en del av rekrutteringsprosessen uten ekstra kostnader for våre kunder. Vi opplever at vår unike kombinasjon av kursing og rekruttering virker motiverende på våre kandidater, medfører økt effektivitet hos våre kandidater, bidrar til en positiv employer branding for våre kunder og gir våre kunder flere søkere å velge mellom, samt at kundene sparer betydelige kostnader på kurs.

Vår visjon:

Glasspaper People skal levere innovative løsninger rundt bemanning og rekruttering til det norske markedet slik at våre kunder opplever et reelt konkurransefortrinn.
 

Våre tjenester

 

Glasspaper kan hjelpe deg å rekruttere:

Som kunde av Glasspaper vil du møte kompetente rådgivere som foreslår gode løsninger tilpasset din organisasjons behov enten dette omhandler aktivt søk etter kandidater, annonsering, utvelgelse, testing og / eller koordinering av rekrutterings- og utleie prosesser. Vi har opparbeidet oss solid erfaring om tilgangen av søkere i markedet, hva søkerne verdsetter, hvilke lønnsnivåer som er konkurransedyktige og hvordan din organisasjon best skal attrahere og velge ut kandidater.
 

Lyst til å høre hva vi kan gjøre for deg? Vi har kontorer i Oslo, Bergen og Trondheim.

Send en epost til nymedarbeider@glasspaper.no eller kontakt representanter for våre avdelingskontorer:

Bergen og Trondheim:
Øystein Dalen, Rådgiver rekruttering og utleie, tlf 994 77 069
 
Oslo:
Thomas Schibbye, Rådgiver rekruttering og utleie, tlf 410 483 53
 
 
 
 
 
 

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Epost mottat


Du er nå meldt på nyhetsbrevlisten

Kontakt oss

Direktør bemanning og rekruttering

Thomas Schibbye

410 43 853

ts@glasspaper.no


Glasspaper er kåret til Årets Microsoft Kurspartner 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2008!