"Vi hjelper deg å nå dine kompetansemål i 2018"


SharePoint for redaktører del 1 - lag gode og brukervennlige løsninger

Kursavgift: kr 9 900 | Varighet: 2 dager

Beskrivelse:

På dette 2-dagerskurset får deltakerne grunnleggende kunnskaper om SharePoint 2013. Du lærer deg om hvordan du kan arbeide med strukturen i en portal for SharePoint 2013, SharePoint 2016 og SharePoint i Office 365, om integrasjonen med Office og om rettigheter, arbeidsflyter, dokumenthåndtering, redigering av innhold og lister, samt tilpasning av SharePoint-sider og Apper.

Betal ditt kurs med SATV kursvouchere
Dersom din bedrift har Software Assurance avtale med Microsoft som inkluderer kursvouchere, kan du gå dette kurset gratis og bruke 2 stk Microsoft kursvouchere som betaling.
Skriv inn i anmerkningsfeltet når du bestiller at kurset blir betalt med kursvouchere.
Her kan du lese mer om administrasjon og bruk av Microsoft kursvouchere.

Målgruppe:

Kurset retter seg mot webredaktører som arbeider med SharePoint og andre som jobber med vedlikehold og administrasjon av SharePoint-baserte intranett-portaler.


Forkunnskaper:

Grunnleggende forståelse for hva Sharepoint er og hensikten med produktet. Det vil være en fordel med noe praktisk erfaring med SharePoint, men intet krav.
Dersom du ikke har noen praktisk erfaring med SharePoint bør du delta på dag 1 av SharePoint Week: "Gevinster og muligheter i SharePoint"


Innhold:


Forstå SharePoint-områder
Du lærer om hva sites og site collections er og hvordan du best håndterer disse som administrator og redaktør. Vi går igjennom hvordan du oppretter nye sider, håndtering av rettigheter og hvordan du kan jobbe mer effektivt ved hjelp av maler.

Lær å tilpasse applikasjoner for lister og bibliotek
I denne delen av kurset lærer du deg å opprette og håndtere lister og dokumenter i Sharepoint, og å jobbe med mapper og visninger, og styring av rettigheter. Du får også en innføring i bruk av metadata, områdekolonner og innholdstyper.

Sosial samhandling i SharePoint
Du blir kjent med bruk og enkel tilpasning av MySite, Blogs og Wikis. Du får også innføring i bruk av merking og innholdsrangering, samt Outlook Social Connector.

Innføring i arbeisflyt og skjematilpasning
En introduksjon til arbeidsflyt og hvordan dette kan brukes for å skape en effektiv arbeidsprosess. Du får en demonstrasjon av hvordan du kan bruke arbeidsflyt som ligger i SharePoint, og en kort demonstrasjon av hvordan du kan lage egne arbeidsflyter med SharePoint Designer. Du får også en demo av hvordan skjemaer enkelt kan tilpasses med InfoPath.

Oversikt over flere muligheter
Du får en oversikt over øvrige muligheter i SharePoint, som Business Intelligence og sammensatte løsninger med Microsoft Access, Microsoft Visio og Microsoft Project.
Bestill kurset her

arrow

Velg kurssted

  arrow

  Velg dato

  kurs merket med * har startgaranti

  arrow

  Mailen er sendt:

  Ditt tips er registrert og sendt!
  Vi håper snarlig å se deg på kurs hos oss!

  Feilmelding:

  OBS! Vi har problemer med å sende ditt tips!

  Vi anbefaler deg å sjekke om du har skrevet inn en gyldig mailadresse.

  Tips sjefen

  Lyst til å delta på dette kurset, men må overbevise sjefen først?

  Glasspaper har laget en tips funksjon, som gjør det enklere for deg å overbevise din sjef om at dette kurset er perfekt for deg.
  Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut kontaktinformasjon, så sender vi relevant informasjon om kurset rett til dine utvalgte kontaktpersoner.
  Bruk gjerne funksjonen til å tipse venner og kollegaer om at dette er et nyttig kurs for dem

  Kontakt oss

  Kursansvarlig

  Siren Markussen

  91670051

  Siren.Markussen@glasspaper.no


  Personvern og cookies