"Vi hjelper deg å nå dine kompetansemål i 2018"


ITIL® Capability: Operational Support and Analysis (OSA)

Kursavgift: kr 22 000 | Varighet: 4 dager | PDU=40

Beskrivelse:

Dette er et av 4 kurs innen Service Capability - en del av ITIL® Intermediate kvalifiseringen som bygger videre mot ITIL Expert.
Kurset retter seg mot deg som er involvert i eller har ansvaret for en eller flere av prosessene i ITIL. Kurset omfatter også Service Lifecycle, men kursets målsetning er å gi dyptgående kunnskaper om prosessene, funksjonene, rollene og aktivitetene relatert til Operational Support og Analysis innen Service Lifecycle i ITIL.

Kurset har en interaktiv tilnærming med kombinasjon av undervisning, diskusjoner og casestudier for å gi deltagerne praktisk anvendbare kunnskaper som de kan begynne å bruke umiddelbart. En integrert casestudie gir deltakerne god forståelse for hvordan ITIL beste praksis kan brukes for å forbedre IT-ytelsen. Praktiske oppgaver blir brukt gjennom hele kurset for å forsterke læringsprosessen. Samtidig vil kurset legges opp slik at det forbereder deltagerne til eksamen som avholdes på kursets siste dag.
Deltagerne får en ITIL V3 Operational Support & Analysis kursbok som inneholder alt presentasjonsmateriale, kursnotater, case studie og prøveeksamener.

Kurset går over 4 dager fra kl 09.00-16.00.
Deltagerne vil få hjemmearbeid etter hver kursdag for å forberede seg til neste dag, så det bør påregnes kveldsarbeid og selvstudie mens kurset pågår.

Målgruppe:

Dette 4-dagers-kurset retter seg mot IT-profesjonelle som behøver en dyp forståelse for prosesser, roller, funksjoner og aktiviteter relatert til Operational Support & Analysis innen Service Lifecycle.


Forkunnskaper:

Deltagere på kurset må ha gjennomført og bestått ITIL Foundation versjon 3, samt ha praktisk erfaring fra IT-virksomhet eller Service Management.


Innhold:

Kurset dekker følgende emner:
 • Event Management
 • Service Desk
 • Incident Management
 • Problem Management
 • Request Fulfillment
 • Access Management
 • Functions
 • Technology


Kursmateriale – papirfrie kurs!
Glasspaper har valgt en miljøvennlig profil og gir deltakeren fra og med 2015 online kursdokumentasjon. Tilgang til dokumentasjonen vil bli sendt ut i forkant av kurset. Dette krever at man har med bærbar PC/MAC eller nettbrett på kurset.
Du får tilgang til kursmaterial noen dager før kursstart - dette er elektronisk. Du trenger derfor å ta med PC eller et nettbrett på selve kurset


Sertifisering:

På kursets siste dag avholdes eksamen elektronisk NB! Deltaker må huske å ta med seg bevis for en bestått ITIL Foundation eksamen før den offisielle testen til dette kurset kan gjennomføres! Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål rundt dette.

Eksamen består av 8 scenariobaserte multiple-choice spørsmål. Hvert spørsmål vil ha 4 mulige svar - det beste svaret gir 5 poeng, det nest beste svaret gir 3 poeng, et svar gir 1 poeng (et dårlig valg), og helt feil svar gir 0 poeng. Testen bestås om man oppnår 28 poeng av 40 mulige (70%).
Ved bestått test opptjenes 4 poeng i poengsystemet for ITIL version 3.
Testen gjennomføres på 90 minutter, og det tillates ikke hjelpemidler.Bestill kurset her

arrow

Velg kurssted

  arrow

  Velg dato


  kurs merket med * har startgaranti

  arrow

  Mailen er sendt:

  Ditt tips er registrert og sendt!
  Vi håper snarlig å se deg på kurs hos oss!

  Feilmelding:

  OBS! Vi har problemer med å sende ditt tips!

  Vi anbefaler deg å sjekke om du har skrevet inn en gyldig mailadresse.

  Tips sjefen

  Lyst til å delta på dette kurset, men må overbevise sjefen først?

  Glasspaper har laget en tips funksjon, som gjør det enklere for deg å overbevise din sjef om at dette kurset er perfekt for deg.
  Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut kontaktinformasjon, så sender vi relevant informasjon om kurset rett til dine utvalgte kontaktpersoner.
  Bruk gjerne funksjonen til å tipse venner og kollegaer om at dette er et nyttig kurs for dem

  Kontakt oss

  Kursansvarlig

  Trude Dahl Helland

  908 66 561

  Trude.Helland@glasspaper.no


  Personvern og cookies